ONZE DIENSTEN

 

We offer various services to fit the needs small to large
organizations. From simple one pager to a large scale web
application to meet the needs of many users.
WEBSITE ONTWIKKELING

Wij ontwikkelen websites en maken daarvoor gebruik van PHP, Javascript, HTML en CSS software. De platformtechniek waar wij gebruik van maken voor het bouwen van websites is WordPress. Daarnaast houden wij ons bezig met het ontwikkelen van webapplicaties en maken hierbij gebruik van Symfony en derivaten frameworks.

DESIGN

Onze ontwerpers helpen u graag met het maken van logo’s, Grafische tekeningen, social media en het ontwerp voor uw website.

ONLINE MARKETING

Het hebben van een website is de eerste stap om uw klanten te informeren en deals te sluiten. Uw potentiele klanten moeten namelijk wel de website kunnen vinden tussen alle mogelijkheden die het internet biedt!. Ook voor het opzetten en het coördineren van uw marketing-efforts is is Rode Boei uw gids. We zorgen er voor dat google je makkelijker kan vinden (SEO), we helpen je met het opzetten van Google Adwords (SEA) en het opstartten van jouw social media compagne.

HOSTING AND SECURITY

Wij bieden u een basis hosting pakket aan inclusief e-mail, het standaard aanbod is een Microsoft exchange e-mail-account. Mocht een uitgebreidere hosting meer toepassing dan kunnen we uw website hosten op onze aangepaste VPS. Mocht u een veel bezochte grote WordPress website bezitten, dan kunnen wij uw website beheerd hosten.

Neem contact met ons op.

Laan van Waalhaven 287
+31 85 79 20 130
info@rodeboei.nl